DRUMUL CRUCII LA JIMBOLIA

jimbo4Bisericile evanghelice locale din Jimbolia,  impreuna cu Organizatia “Drumul Crucii” si cu Asociatia Barbatilor Crestini din Timisoara, au cazut de comun acord sa se implice in  organizarea unui eveniment evanghelistic care sa le reaminteasca oamenilor despre patimile lui Hristos.

Data de 21.04.2014 a fost o adevarata sarbatoare in cinstea Domnului Isus, Cel Rastignit si  Inviat, pentru locuitorii din Jimbolia.

Peste 500 de oameni au fost prezenti la eveniment: unii cu lacrimi in ochi, altii cu inimile frante, unii instristati de cele intamplate acum 2000 de ani, altii ingroziti, altii plini de bucurie pentru faptul ca pacatele le-au fost iertate de sangele curs pe crucea Golgotei.

De la copiii pana la oameni mari, preoti, pastori, politisti, politicieni, oameni de afaceri, oameni simpli, atei sau credinciosi, erau prezenti in strada, sa auda si sa vada.

Pe tot parcursul traseului am fost asistati de Jandarmerie si de Politia Rutiera.

Dupa spusele multora acest eveniment a fost cea mai mare evanghelizare care a avut loc  vreodata in Jimbolia si la care au participat atatia oameni.

Dumnezeu a pus la cale toate lucrurile asa de minunat incat dupa eveniment, cand am tras linie, ne-am dat seama ca noi, Biserica Baptista, care am initiat acest eveniment, o mana de oameni,  am beneficiat de toate resursele necesare pentru desfasurarea acestei actiuni.

Dumnezeu s-a folosit de domnul Vento, patronul Pensiunii Eden, pentru a pune masa la dispozitie pentru toti cei implicati in DRUMUL CRUCII, apoi  de domnul Timotei care a contribuit cu combustibilul pentru masini, cu paine si cu fursecurile necesare, de  domnul Doly Basulescu care a sustinut  financiar evenimentul, de domnul Primar si Viceprimar, care au dat autorizatie pentru desfasurarea evenimentului, de  domnul Comandant al Politiei Rutiere  si domnul Mustata de la Jandarmerie, care ne-au insotit pe intreg traseul si au coordonat desfasurarea evenimentului.

Dumnezeu a deschis usile ca oamenii din Jimbolia sa auda VESETEA BUNA A EVANGHELIEI. SLAVIT SA FIE DOMNUL!

Cu stima, Pastor Mihai Fisteag