Drumul Crucii la Lugoj

IMG_9222Joi, 13 aprilie, mii de lugojeni au iesit in stradã pentru a putea vedea si intelege încã odatã ceea ce s-a întâmplat în urmã cu 2000 de ani în cetatea Ierusalim.

Sub coordonarea artistului ceramist Dan Les peste 70 de actori amatori au interpretat diferite roluri prezentând ultimele zile din viata Domnului Isus.

Evenimentul a început cu un moment de rugãciune condus de pastorul David Nicola si cu un  cuvânt de bun venit transmis de cãtre primarul orasului, domnul Francisc Boldea.

Televiziunea localã TEN TV si televiziunea on-line Prodocensmedia au transmis întreaga  actiune evanghelisticã.

Prin intermediul canalului Prodocensmedia peste 120.000 persoane au vizualizat acest eveniment pe parcursul a 48 de ore. Fondatorul canalului tv online, domnul Cãtãlin Vasile, a declarat cã Drumul Crucii a doborât toate recordurile fiind cel mai vizualizat eveniment de la înfiintarea acestei televiziuni crestine.

La finalul evenimentului pastorul Ionel Tutac, reprezentantul Bisericii Baptiste “Harul”, Biserica organizatoare a acestui eveniment, i-a invitat pe lugojeni la o relatie personalã cu Hristos, iar multi dintre cei prezenti si-au exprimat dorinta de a-l accepta pe Isus ca Mântuitor si Domn personal.

Anul acesta Drumul Crucii a mai fost organizat la Zalãu, Oradea, Timisoara si Brasov.