Dumnezeu să se îndure de noi și de copiii noștri!

Acum câteva zile o familie de români din Anglia a fost nevoită să-și mute copiii la o altă școală din cauza propagandei LGBT extrem de agresivă. Am înțeles că din 2020 toate școlile din Anglia vor avea în programă educația LGBT. Provocarea pentru părinți va fi foarte mare și sper să ne trezim din somnul letargic în care ne-am adâncit de o bună bucată de vreme și să nu mai credem că la noi nu va fi la fel.

Sper că tot mai mulți părinți încep să realizeze în ce lume trăim, dar mai ales în ce lume vor trăi copiii noștri. Nu am nici un dubiu că trăim într-o lume nebună, o lume a valorilor răsturnate, o lume aflată cu arme și bagaje în slujba lui Satan. Avem de a face cu o societate profund anticreștină, o lume care luptă împotriva lui Dumnezeu, pe față, fără ocolișuri. 

Zi de zi auzim că într-un loc sau altul creștinii sunt obligați să renunțe la chestiuni care le sunt dragi, care fac parte din ethosul lor, pentru a nu-i jigni pe unii sau pe alții. Ce este foarte interesant? Că doar credința și tradițiile creștine îi ofensează pe toți. Obiceiurile ciudate ale altor grupuri religioase nu deranjează pe nimeni, sunt multiculturalism. Aberațiile propagandei gay, ideologiei de gen sau, mai nou, a pedofililor nu deranjează lumea civilizată, sunt dovada emancipării societății.

Evenimentele din ultimii ani legate de răpirea copiilor din familii, inclusiv pe motiv de “creștinism radical”, sunt o mare provocare pentru noi. Ce vom face? Cum vom răspunde acestor provocări? Vom învăța copiii la Biserică să-L mărturisească pe Cristos, iar acasă le vom spune să nu facă asta? Dacă vom fi acuzați de îndoctrinarea copiilor noștri, ce vom face? Dacă școlile din România vor avea în programa lor ideologia de gen sau propagandă LGBT, ce vom face?

Ne vom conforma sau vom plăti scump. Nu există cale de mijloc. Nici jumătăți de măsură. Nu e vorba doar de viitorul copiilor noștri, e în joc eternitatea lor. Dumnezeu să se îndure de noi și de copiii noștri!

Samy Tuțac