Eseu – Ce mi-as dori acum

Ioan_ciobota_a_implinit_cincisprezece_ani_de_cand_imparte_succesul_cu_cei_de_la_echipa_radio_vocea_evangheliei_timisoaraMi-as dori ca in politica sa nu mai fie ura, razbunare, ranchiuna si rautate, ci sa fie dragoste, smerenie, acceptare si bunatate.
De fapt, acelasi lucru mi l-as dori si pentru Biserici si credinciosi.
Mi-as dori…

Mi-as dori ca in media sa fie inaltat doar Numele lui Cristos si dragostea Lui, mireasma Lui si bunatatea Lui sa fie pe buzele tuturor, la orice televiziune, radio, in orice ziar si pe Internet.
De fapt, acelasi lucru mi l-as dori si pentru Biserici si pentru mieluseii lui Cristos.
Mi-as dori…

Mi-as dori sa fie Craciun, sa fie zapada alba, curata si lina, sa ninga usor, o zapada care se asterne si ramane, sa fie liniste, pace, bucurie si impacare. Dumnezeu sa acopere sufletele noastre cu o plapuma alba, curata si plina de caldura care vine din dragostea Lui fara margini.
Mi-as dori…

Mi-as dori sa ascult si sa cant colinde impreuna cu ingerii, intr-o lume plina de pace, invadata de Cer si rastignita de orice rau. Mi-as dori sa particip la o masa de dragoste foarte simpla, impreuna cu toti cei dragi si cu celelalte oite ale lui Cristos.

Mi-as dori sa fiu in varf de munte, sa ma uit cu drag la brazii plini de zapada, sa miros cozonacii scosi din cuptor, si sa meditez profund la “Painea vietii”.

Mi-as dori sa ma bucur impreuna cu fratii mei de credinta, cantand laude Domnului, iar Cerul sa se deschida si sa fim acompaniati de ingeri si de multimile de ostiri ceresti.
Mi-as dori…

Mi-as dori sa fiu in turma de oi, doar oi… care-si urmeaza bucuroase Pastorul, doar Pastorul…
Marele Pastor al oilor…
Mi-as dori…
Mi-as dori…
Mi-as dori…

de Ioan Ciobota