ESTI INVITAT – CONFERINTA AWANA!!!

Dragii nostri,
Considerăm că este o binecuvântare de a beneficia de instruire suplimentară şi resurse care să ajute biserica locală să înceapă sau să continue lucrarea pentru copii şi tineri intr-un mod care da rezultate remarcante de peste 60 de ani.
La conferinta  Seed Planters AWANA, iti pune la dispozitie GRATUIT toate materialele necesare desfasurarii unui club biblic.
 CE TREBUIE SĂ ŞTIŢI?

Anul acesta ne-am gândit să venim mai aproape de dumneavoastră, astfel că aceeaşi conferinţă va fi organizată în două locaţii şi perioade diferite:
– SUCEVIŢA, jud. Suceava în perioada 31 mai şi 2 iunie, pentru partea de EST a ţării
– SURDUC, jud. Timiş, în perioada 7-9 iunie, pentru partea de VEST a ţării.
Date referitoare la locaţii puteti gasi aici: http://www.awana.ro/?p=63
CE TE COSTA?  
–  in primul rand: TIMP. Stim deja ca timpul este cea mai pretioasa resursa a noastra. Trei zile le vom petrece prin a ne: informa, juca, povesti,  incuraja si pune in practica ce am invatat. Totul va fi dinamic, spiritual  si plin de entuziasm asa cum trebuie sa fie fiecare Club Biblic Awana.
– in al doilea rand: BANI. Aici avem o veste buna, taxa de participare este de doar 50 RON, in care este inclusa (taxa de conferinta, cazarea si masa).
– in al treilea rand: DISPONIBILITATE. Poate ca nici Sucevita si nici Surduc, nu sunt foarte aproape de tine, dar sigur nu iti va parea rau ca ai participat la Awana SEED PLANTERS 2012.
CE TREBUIE SA FACI?
Sa vorbesti cu pastorul sau conducatorul bisericii de unde esti membru. Sa ii spui de intentia ta si sa ii ceri aprobarea.
Apoi sa intri aici http://www.awana.ro/?cat=11    si sa te inscri.
CE ESTE AWANA?
Este o unealtă de evanghelizare şi ucenicizare, oferită bisericii locale, într-un cadru cât mai accesibil. Awana, la nivel internaţional, slujeşte peste 9.000 de biserici din 110 ţări, evanghelizând şi ucenicizând peste 550.000 de copii şi tineri anual. În România, acest program funcţionează de peste 20 de ani, având rezultate semnificative.
 Intenţia noastră este să încurajăm şi să suţinem cluburile existente şi să relansăm acest program pentru alţii interesaţi de o lucrare cu impact maxim pentru copii şi tineri.
TOTI COPIII SUNT IMPORTANTI PENTRU DUMNEZEU!  
DAR MAI ALES COPIII ROMANIEI, PETRU CA NOI LE PUTEM SPUNE DESPRE HRISTOS!
NOI PUTEM SA LE SCHIMBAM VIATA!
PUTEM SA SCRIEM PRIMII CUVINTELE EVANGHELIEI IN INIMILE LOR!
Daca iti plac clipurile video aici sunt cateva:
cateva link-uri video:
http://www.youtube.com/watch?v=dtFUfeL8c3c&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=1N9AAcOTBiE&feature=related
si o marturie:
http://www.youtube.com/watch?v=bV0PXY-vjgc&feature=related
te asteptam sa faci parte din Echipa Awana ,

ECHIPA AWANA ROMANIA