Evanghelistul Billy Graham a fost spitalizat

UPDATE: “Billy Graham a facut progrese clinice extraordinare in combaterea pneumoniei si in momentul de fata arata mai bine”, a spus pulmonologistul sau, Mark Heillerch. Terapeutii de la M. D. Physical au fost surprinsi sa vada ca Graham s-a ridicat, iar in jurul zilei de vineri a inceput sa faca plimbari. Isi lua mesele in pat, in timp ce intra in discutii cu personalul spitalului.

Billy Graham a fost internat miercuri într-un spital aproape de domiciliul său din nordul Carolinei pentru a fi examinat din cauza pneumoniei, în urma congestionării, a tusei şi a febrei uşoare, afirmă purtătorul de cuvânt al evanghelistului.

Medicul personal al predicatorului în vârstă de 93 de ani, Dr. Lucian Rice, a spus că Graham a fost într-o stare stabilă.

În ultimii ani, starea de sănătate legată de vârstă, cum ar fi degenerescenţa maculară şi pierderea auzului, l-a ţinut pe Graham acasă. Un comunicat de presă emis de Spitalul de Misiune din Asheville a meţionat că Graham a zâmbit şi a făcut cu mâna personalului în timp ce intra în clădire. Purtătorul de cuvânt al lui A. Larry Ross a afirmat că Graham ar putea să-şi petreacă noaptea acolo.

Ross a declarat că Graham a fost binedispus după o după-amiază plină de teste medicale. Fiica sa, Gigi, l-a vizitat după cină pentru rugăciune şi citire a Bibliei, a adăugat acesta. Graham a fost spitalizat în mai, când şi-a petrecut 5 zile la acelaşi spital din cauza pneumoniei. În octombrie 2008, Graham a fost spitalizat după ce s-a împiedicat şi a căzut peste unul din câinii lui.

Graham a suferit de cancer de prostată şi a mai fost spitalizat în 2007 pentru aproape 2 săptămâni după ce a manifestat sângerare intestinală. Soţia sa, Ruth Bell Graham, a murit în iunie 2007.

Graham apare rar în public acum. Asociaţia Evanghelică “Billy Graham” este condusă de fiul acestuia, Franklin.

Citeşte mai mult pe: Stiri Crestine.ro » Evanghelistul Billy Graham a fost spitalizat