EVANGHELIZARE în Piața Iosefin din Timișoara împreună cu Adi Gliga & band

4În ziua de 11 iunie 2014, începând cu orele 10, Biserica Baptistă Harul din Timișoara în colaborare cu cântărețul și regizorul creștin, Adi Gliga, a organizat o evanghelizare în Piața Iosefin din Timișoara. Cântările de laudă la adresa lui Dumnezeu și mărturia tinerilor i-au făcut pe foarte mulți dintre cei care erau în piață la acea oră să rămână până la sfârșitul programului. Fiecare dintre cei prezenți au primit cadou cd-uri cu muzica interpretată de Adi Gliga și Cătălin Ciuculescu și, de asemenea, cd-uri cu mărturii și materialele de prezentare ale Bisericii Harul.

Mulțumim din suflet fratelui Adi Gliga și celorlalți tineri implicați în această acțiune pentru disponibilitatea de a sluji împreună cu noi și pentru dragostea arătată celor pe care i-au întâlnit și, de asemenea, mulțumim Primăriei Timișoara pentru că a aprobat desfășurarea acestui eveniment într-un loc public, în cartierul în care ne rugăm ca Dumnezeu să lucreze cu putere prin mărturia Bisericii Harul!

Mai multe imagini pot fi vazute aici: http://harul-tm.ro/foto-evanghelizare-in-piata-iosefin-din-timisoara-impreuna-cu-adi-gliga-band/