Evanghelizarea localităţilor neevanghelizate

In Romania sunt peste 10.000 (zece mii) de localitati fara niciun crestin evanghelic. Unele dintre aceste localitati nu au nici macar biserica ortodoxa.Unele localitati au 5000 de locuitori, iar altele 50. Radio “Vocea Evangheliei” Timisoara vrea  sa trimita cate un pachet evanghelistic in fiecare din aceste localitati, pe adresa primariei , politiei sau scolii.Pachetul va contine 1 Nou Testament, cartile “Vieti transformate”, volumul 1 si 3, brosura “Ce s-a intamplat de fapt de Pasti”, cate 4 CD-uri cu emisiuni radio, o meditatie, 1 DVD video de la “Speranta si prietenii” si o scrisoare cu explicatii.

La 10.000 de colete, posta ne costa 1 Euro / colet, iar cartile “Vieti transformate” inca 1 Euro / colet. CD-urile le avem, iar Noile Testamente speram sa le primim gratis. DVD-ul cu “Speranta si prietenii” avem promisiune sa-l primim gratis.

In total costurile sunt de peste 20.000 de Euro… dar atingem 10.000 de localitati, adica toate localitatile din Romania care nu au niciun fel de crestin evanghelic.Bineinteles, facem toate acestea daca va vrea Domnul !Nu vom astepta sa strangem dintr-o data 20.000 de Euro, ci pe masura ce avem cativa banuti, trimitem cateva colete. Am dat deja comanda la tipografie pentru primele 2000 de seturi de carti, dar fara prea multi bani, ci doar cu multa credinta.

Visul meu este ca pana la Craciunul 2012 sa fie trimise toate. Deocamdata avem foarte putini bani.In medie, costurile cu cartile din colet si cu posta sunt  pana la 500 Euro pentru 1 judet.

Daca Domnul va pune pe inima 1 judet, sau doua, sau… noua, va rugam contactati-ne.Cu drag,

Nelu Ciobota

Radio Vocea Evangheliei – Timisoara

www.rve-timisoara.ro

(004) 0728-276.516