Eveniment la Buziaș

Ziua de Duminică, 19 Septembrie 2021 a reprezentat pentru Biserica Betezda din Buziaș o zi de mare bucurie prilejuită de predarea ștafetei și instalarea in slujirea pastorală a fratelui Nicu Chindea.

În urma nevoii de păstor și a hotărârii adunării generale a bisericii, fratele Nicu a fost ales pentru a continua slujirea pe care fratele pastor Vasile Paucec a făcut-o în această biserică timp de 20 de ani. Serviciul divin de dimineața a fost marcat de mai multe momente emoționante- cele legate de manifestarea recunoștinței pentru slujirea fostului pastor al bisericii, dar și cele care au adus încurajări și îndemnuri noului păstor.

 

Au slujit prin cuvânt fr. Petrică Botar (Alba Iulia), fr. Nicu Chidea, fr.Vasile Paucec și fr. Marius Birgean, președintele Comunității Bisericilor Creștine Baptiste Timișoara. Închinarea prin cântare a fost îmbogățită prin aportul familiei fratelui Stefan Măgerușan.

Fie ca Domnul să binecuvânteze cu har si propășire spirituală Biserica din Buziaș și lucrarea Sa din această parte a județului Timiș!