Eveniment pentru copii “Fantasticii Bibliei” – la Biserica Maranata Timisoara

În zilele de 12, 13 şi 14 octombrie, în Biserica Maranata s-a desfăşurat Clubul Copiilor Fantastici. Acesta denumire are o dublă semnificaţie şi anume: în faţa copiilor au fost prezentaţi trei copii fantastici menţionaţi în Biblie care, prin acţiunile lor au schimbat cursul istoriei omenirii şi care, prin exemplul lor (am sperat noi cei implicaţi) să-i determine pe copiii prezenţi la a-şi dori să fie nişte fantastici pentru Isus, şi faputul că aceşti copii care au participat  au fost chiar fantastici.

Caracterul întalnirii a fost unul evanghelistic, singurul scop fiind acela de a le prezenta copiilor vestea bună a Evangheliei. Cele două ore si jumătate petrecute în fiecare din cele trei zile cu copiii prezenţi au fost minunate, scopul fiind pe deplin atins. Copiii din biserica noastră şi-au invitat prietenii şi colegii, unii dintre ei participând pentru prima dată la astfel de întâlniri binecuvântate. Ei au avut parte de lecţii interesante prezentate sub formă de schiţe şi culori, teatru de păpuşi, cântece, memorare de versete biblice, jocuri distractive, precum si multe  alte surprize (tombolă, gustări). Dar cea mai mare surpriză prezentată a fost aceea că sângele lui Isus a curs chiar şi pentru salvarea lor atunci când trupul i-a fost străpuns de cuie pe cruce. Chiar şi cei care ştiau acest lucru au fost uimiţi atunci când imaginea sângelui curs produs de o pensulă şi o pată de  culoare curgând pe o coală de hârtie le-a uimit privirea. Replici de genul: „ Waw, chiar curge…” sau „ Şi eu am păcate; am furat o gumă de mestecat de la Billa când aveam cinci ani.” ne-au confirmat nouă, organizatorilor, că mesajul a ajuns exact acolo unde trebuia şi că munca noastră de pregătire nu a fost zadarnică.

Cele trei zile de har s-au încheiat cu o imagine foarte frumoasă a tuturor celor prezenţi cuprinşi într-un cerc al rugăciunii, mulţumind lui Dumnezeu pentru tot ceea ce ne-a oferit şi cu dorinţa de a mai repeta această experienţă într-un viitor cât mai apropiat.Toată slava să fie a Domnului nostru Isus Hristos!

Coordonator al Departamentului de Copii şi serv a lui Hristos, Dorca Tarko.

sursa: maranatatm.ro

Puteti vedea imagini de la eveniment, pe pagina de Facebook a Bisericii Maranata, aici.

[nggallery id=44]