EXISTĂ CEVA MAI SIGUR DECÂT MOARTEA…

samy-tutac2Seara zilei de 13 Noiembrie 2015 va rămâne în istorie ca o seară a terorii și a morții. Oameni de pretutindeni au primit cu durere și consternare vestea privind atacurile teroriste sângeroase care au avut loc la Paris și au îngrozit întreaga lume. Tot mai mulți se mobilizează la rugăciune și trimit mesaje de susținere pentru poporul francez.

Pastorul Pierre Clement, din Paris, îmi scria în această dimineață: „Franța are nevoie de rugăciunile voastre.” Și aș adăga eu, Franța are nevoie de Dumnezeu și de Evanghelia harului lui Cristos, lucru valabil și pentru România. De asemenea, în astfel de momente dramatice e bine să ne amintim că numai Lumina Evangheliei lui Cristos poate alunga întunericul aducător de moarte. Cu ani in urmă, tot într-o zi de 13 Noiembrie, a anului 1789, Benjamin Franklin scria:”Nimic nu este sigur, doar moartea și impozitele.”

Dar noi, creștinii, știm un lucru care este mai sigur-reîntoarcerea Domnului nostru Isus Cristos. El a venit pe pământ să moară pe cruce pentru păcatele noastre, a înviat și s-a înălțat la cer, dar într-o zi se va întoarce. Acesta este un lucru sigur! Cuvântul lui Dumnezeu spune:

“Căci Domnul Însuși, la un strigăt de poruncă, la sunetul vocii arhanghelului și la sunetul trâmbiței lui Dumnezeu, Se va coborî din cer și, mai întâi, vor învia cei morți în Cristos, apoi noi, cei vii, care vom fi rămas, vom fi răpiți împreună cu ei în nori, ca să-L întâlnim pe Domnul în văzduh; și astfel vom fi întotdeauna cu Domnul.” (1 Tesaloniceni‬ ‭4:16-17‬ ‭NTR‬‬)

Ești pregătit?

Pastor Samy Tuțac