Forumul European de Formare a Liderului

Screenshot_9În data de 22-23 Ianuarie 2016 la Viena are loc European Leader Formation Forum (Forumul European de Formare a Liderului) care dorește să aducă o provocare pentru liderii bisericilor din Europa în ceea ce privește calitatea conducătorilor. Studiile ultimilor ani arată că una dintre cauzele stagnării bisericii în Europa este lipsa de viziune a conducerii bisericii. Schimbarea trebuie să înceapă cu cei care sunt așezați în fruntea poporului lui Dumnezeu să-l conducă. Leader Formation International (http://www.leaderformation.org) crede că nu doar că lipsa unor competențe de conducere este problema, ci caracterul slujitorilor. Cine este slujitorul este esențial, și acest ”cine” se reflectă întotdeauna în tot ceea ce face slujitorul. Conducerea contemporană a bisericii are nevoie de temelie, nu doar de structură, iar această temelie este Christos care transformă caracterul unui slujitor.

Scopul organizării acestui forum european este să oferim liderilor creștini strategici un context pentru reînnoirii pasiunii și focalizării lor în așa fel ca să poată fi folosiți de Dumnezeu în transformarea Europei. Acest forum se adresează tuturor liderilor creștini care acționează în context eclezial ( pastori, prezbiteri, misionari, etc.), cât și liderilor creștini care au slujiri cu orientare directă în societate (oameni de afaceri creștini, politicieni creștini, etc.). Forumul se va desfășura în engleză, dar pentru mai mulți participanți vorbitori ai aceleași limbi putem asigura traducere.

Mai multe informații puteți găsi la http://www.leaderformation.org/austria

Vă aștepătm să participați și vă invit să contribuiți și la o schimbare în Europa. Cum? Trimite adresa de web cu acest eveniment unui slujitori din Europa și încurajază-l să vină. Dacă vom avea slujitori schimbați vom avea o Europa schimbată.

Daniel Fodorean