[FOTO] Seceriș la Hezeriș

Pentru noi, credincioșii baptiști din Hezeriș anul 2020 reprezintă un an aniversar, 20 de ani de la construcția locașului de închinare, iar ziua de 26.07 va rămâne una marcată de binecuvântarea Domnului.

De dimineată am stat împreună cu adunarea la Cina Domnului iar seara, pentru a 6 oară am organizat un serviciu special de botez nou testamentar în curtea bisericii.

Fratele Lucian Tăut, um tânăr de 17 ani a încheiat legământ cu Domnul. Alături de noi, au slujit prin cântare un grup de tineri din Dumbrava. Frați din Lugoj, Cliciova, Susani și Sacoșu Mare au participat alături de noi la o zi plină de harul Domnului. Evanghelia a fost vestită de către fratele păstor Ionel Tuțac. 

Desigur fiind responsabili,  am dorit să respectăm prevederile legale privind distanțarea socială, purtarea măștii de protecție, dezinfecția mâinilor, etc, astfel că, tot evenimentul a decurs în siguranță.

Mulțumim tuturor celor implicați în lucrarea de la Hezeriș. Rămânem recunoscători Domnului pentru tot și dorim ca protecția divină să rămână peste noi toți.

Mult har!