[FOTO] Un tânăr american s-a botezat la Lugoj

A devenit un obicei ca după terminarea anului şcolar pastorul american Gearl Spicer din Norcross, Atlanta, Georgia să vină în România cu grupul de americani pentru a ajuta lucrarea din zona Lugoj.

Anul acesta, în perioada 1-8 iulie, cei 60 de americani au organizat club biblic de vacanță, au vizitat centre de plasament şi biserici, au sprijinit cu materiale biblice şi echipament sportiv copiii care au participat la activitățile organizate în diferite locuri din Comunitatea noastră.Americanii, veniți din 4 state: Georgia, Illinois, Louisiana şi Mississippi, au slujit în Lugoj, Sinteşti,  Sacoşu Mare, Ohaba Forgaci,  Găvojdia,  Recaş, Măguri, Hezeriş, Honorici, Giroc, Chişoda.

Peste 2000 de copii au participat la activitățile biblice, muzicale, creative şi sportive.Un rol important în programul lor l-a avut activitatea din 4 centre de plasament, în Lugoj,  Găvojdia,  Recaş şi Timişoara. Sâmbătă, 6 iulie,  în curtea Şcolii Creştine Harul din Lugoj toți copiii  institutionalizati, din județul Timiş, împreună cu educatorii lor au participat la o agapă creştină.Punctul culminant al vizitei lor l-a reprezentat botezul tânărului Jacob Revis, care a hotărât să-l mărturisească pe Hristos ca Domn şi Mântuitor personal.

Jacob a fost botezat duminică seara, la ora 10,30, în Biserica Creştină Baptistă Efrata din Lugoj, mărturisind că implicarea sa în lucrarea din zona Lugoj l-a determinat să îşi predea viața în mâna Domnului Isus.Alături de americani au fost implicați în aceste zile aproape 90 de tineri români, conduşi de pastorul Ionel Tuțac.

Este cel de-al 16-lea an în care americanii, conduşi de Gearl Spicer, vin în România, prima lor vizită având loc în anul 2003.