Franklin Graham: AVEM NEVOIE DE LEGEA LUI DUMNEZEU!

IMG_0628Evanghelistul Franklin Graham a fost dezamagit de recenta decizie luata de oficialii din Oklahoma de a elimina Monumentul celor Zece Porunci din fata Capitoliului si a comparat actul cu modul agresiv in care statul islamic a distrus simbolurile crestine din orientul mijlociu.

“Ce pacat! Monumentul celor Zece Porunci de la Oklahoma State Capitol a fost eliminat” a scris Graham pe pagina Facebook. „A fost demontat pe timp de noapte sub acoperirea intunericului pentru a evita protestele. Oare ce gandesc acesti oameni?”

El a continuat: „Avem nevoie de Legea lui Dumnezeu. Aceasta Lege a ajutat societatea sa prospere.”

Graham a adaugat ca SUA au fost „consternate” de faptul ca statul islamic a distrus simboluri crestine, apoi a acuzat ca „grupuri anti-Dumnezeu” fac acelasi lucru in interiorul granitelor americane, relateaza The Blaze.

„Am fost consternati de stirile despre statului islamic care distrugeau toate simbolurile crestinismului din Orientul Mijlociu … dar noi o facem chiar aici, in SUA”, a scris el.

„Activistii atei si grupurile anti-Dumnezeu, cum ar fi ACLU, the Freedom From Religion Foundation, and the Military Freedom of Religion Foundation fac totul pentru a sterge sau darama tot ceea ce este asociat cu numele lui Isus Hristos.”

Franklin Graham a consemnat in final ca intentioneaza sa calatoreasca in intreaga tara anul viitor cu misiunea de a predica Evanghelia si de incerca sa stopeze valul de secularism care a cuprins intreaga America.

Sursa: www.afirmativ.com