GÂNDURI CU DURERE…DESPRE NOI…

samy-tutac2Nu știu de ce, dar în ultima vreme am simțământul că într-un timp foarte scurt avertismentele Domnului Isus cu privire la zilele din urmă (Matei 24:4-14) vor deveni realitatea crudă experimentată de această generație. Printre altele, vremea prezisă de Isus va avea două particularități extrem de dureroase. Va fi o vreme…

…Când frații se vor urî unii pe alții…

Credeți că cei care împroașcă pe alții cu noroi o fac pentru idealuri? Sau credeți că au soluții? Sau sunt ei soluția? Nici vorbă de idealuri sau soluții. Acești oameni, frustrați adesea, nu au idealuri, ci doar interese meschine…în plus, răspund la comenzile unor cozi de topor infiltrate printre noi…”Și din cauza înmulțirii fărădelegii, dragostea celor mulți se va răci”.

…Când frații se vor vinde unii pe alții…

Bisericile sunt iarăși infiltrate de oameni vânduți sistemului (vechi sau nou), oameni care pentru un blid de linte sunt dispuși să vândă pe oricine. Aceștia sunt cei care răspândesc zvonuri despre frați, joacă un joc spiritual ieftin și caută prin orice mijloace să-și mulțumească stăpânii care-i controlează…”atunci mulți vor cădea”…”Dar cel ce va răbda până la sfârșit va fi mântuit”.

…”Și dacă zilele acelea n-ar fi fost scurtate, nimeni n-ar scăpa; dar din pricina celor aleși, zilele acelea vor fi scurtate”.

Samy Tuțac