O SCRISOARE DE SUFLET DIN PARTEA UNUI GRUP DE COPII…

IMG_3604În minunatul cadru natural creat de Dumnezeu în orașul Millstatt, ne-am bucurat să excelăm în ceea ce am învățat și în același timp să ne bucurăm de natură, de locurile vizitate, de părtășie cu copiii din întreaga Românie și Diaspora. Suntem recunoscători lui Dumnezeu pentru voi, care ați dăruit cu sacrificii, pentru a ne face nouă, copiilor de la Olimpiada Biblică, aceste bucurii. Fără partea voastră la această lucrare nu ar fi fost totul așa de special.

Ne-am bucurat în a ne pune pe hârtie tot ceea ce am acumulat din Cuvânt și credem că peste ani veți avea bucuria de a ne vedea slujind pe Domnul, fiecare în locul în care am fost așezați. Continuați să vă rugați pentru noi și noi ne rugăm pentru binecuvântarea voastră și răsplata din partea Celui pe care Îl slujim împreună! Suntem echipa “Cavalerii Luminii”, am avut ca moto: Matei 5:14 și prin Domnul Isus dorim să fim o lumină în bezna generațiilor care sunt și care vor veni.

Cu mulțumire și recunoștință,

Cavalerii Luminii

(Scrisoarea a fost scrisă de un grup de copii, participanți la faza finală a Olimpiadei Biblice din anul 2015 și citită de Viorel Tărziu, coordonatorul Departamentului de copii, la Adunarea generală a Comunității Baptiste Timișoara din 2016)

IMG_3604