GUVERNUL (ÎN GENERAL) SE DOVEDEȘTE A DEVENI UN MONSTRU PERICULOS (ÎNTOTDEAUNA)

C_Ionescu_webCazurile de răpire a copiilor din familii de către guvernele occidentale prin serviciile sociale desemnate, din ce în ce mai multe la număr, scot la iveală o realitate care nu poate fi contrazisă: orice guvern este un monstru în devenire!

Generalizez? Da!

Este o chestiune de timp până când toate tentaculele sale, onorabil instituite inițial, vor acționa în mod prădător împotriva oricui este perceput ca o amenințare împotriva sistemului!

Că țările nordice dau tonul, se știe. Că Marea Britanie (și nu numai) le ține isonul, se vede. Că această practică se vrea inclusă în sistemul de valori european, este clar. Că nici SUA și restul lumii nu sunt mult în urmă, se simte.

Sub pretextul protecției copiilor, puterile sinistre care rânduiesc o nouă lume atacă toate entitățile care le-ar putea submina planurile: familia, Biserica și cetățeanul care nu li se subordonează.

Acești baroni ai globalizării, de ei înșiși autorizați să recreeze lumea, par a fi în criză de timp!

Cazul Bodnariu a scos la lumină o ploaie de antecedente despre care nu aveam habar și a pus reflectorul pe noi astfel de cazuri.

Lupta nu mai este doar una de ordin legal și/sau social! Aici avem de-a face direct cu diavolul!

Se vor putea mobiliza creștinii moleșiți de participarea sporadică la serviciile bisericilor, amețiți de învățăturile îngăduinței și relativismului și intimidați de curentele progresiste?

Se va putea împotrivi curentelor de cotropire a valorilor creștine biserica fecioarelor nechibzuite?

Urmează o luptă de durată, de uzură, pentru însăși identitatea noastră! Vom obosi, vom ceda, vom încerca să negociem cu cei ce ne vor dispăruți?

Cine își închipuie că funcție de deznodământul cazului Bodnariu (oricare ar fi) va fi pace sau război nu înțelege nici realitatea spirituală nici pe cea istorică!

Iubiți creștini, luptă a fost tot timpul, chiar dacă noi am fost scutiți de fronturile mai grele, dar vor veni și la noi!

Noi vom deveni ținta acestui monstru! Guvernul înțelege foarte bine că structurile de autoritate în care funcționăm nu-i aparțin și îi încurcă planul. Așa a fost dintotdeauna și așa va fi și acum! În doar câțiva (puțini) ani!

Pastor Cristian Ionescu