Haideți să facem o schimbare adevărată…

IMG_2824In ultimele zile, o tara intreaga s-a pus in miscare. A venit momentul in care noua generatie isi spune cuvantul, momentul in care tinerii, elevii, stundentii, muncitorii de rand, si cei care si-au depasit conditia s-au ridicat si spun “Stop!”. Noi, vrem schimbare, si incepem sa avem o idee de ceea ce ar inseamna aceasta schimbare, incepem sa ne ridicam, si incet, incet putem vedea prin aceasta negura numita “Democratie”, ceea ce inseamna “libertate”, aceasta libertate de care noi nu am avut parte, aceasta libertate care ne-a fost luata cu forta de un guvern corupt, de oamenii care s-au resemnat, si au zis ca nu mai au cum sa aduca schimbarea.
Dar se poate! Ne-am trezit, am auzit atatea indemnuri, am ascultat nenumarate rugaminti, ni se spunea sa ne trezim, sa vedem lumea stricata in care traim si sa luam o atitudine. Tinerii s-au trezit, elevii si studentii care nu mai suportau bataia de joc a conducatoriilor nostrii, care nu mai indurau exploatarea, oamenii culti care au invatat din greu ca sa isi obtina o diploma de masterat sau doctorat, ei nu au plagiat… Acesti oameni nu mai suportau sa fie tratati ca niste nimicuri. Muncitorii de rand, oamenii pe spatele carora merge economia tarii noastre, romanul muncitor, nu pungasul si omul siret care ne este in frunte. Va indemn, nu va opriti, nu va lasati, haidem sa facem o schimbare adevarata, sa nu mai dam inapoi ca si cei din-naintea noastra, sa fim noi, cei care au sa ramana in istorie, sa fim noi cei care intr-o zi o sa le spunem nepotiilor nostrii, care au sa traiasca intr-o tara curata si cu viitor, ca suntem eroi, eroii unei natiuni.
Cei care au facut din Romania noastra, o tara de care putem sa fim cu adevarat mandrii si in care sa stim ca noi, copii nostrii, nepotii nostrii au sa aiba un viitor. NU VA LASATI! Sa continuam cu cererile noastre pentru noi, si pentru o tara intreaga! Hai Romania!
Titus Hubert
(student în Timișoara și fiul pastorului Emeric Hubert)