I AM SECOND*…

samy-tutac2Eu sunt al doilea! Pentru mine este o onoare deosebită să fiu al doilea. Știu că pentru unii este frustrant. Nici mie nu mi-a fost întotdeauna ușor. Am fost primul născut în familie, am fost premiantul clasei și șef de promoție, dar am decis că voi fi al doilea cu 31 de ani în urmă. Uneori am căutat să fiu primul, dar am eșuat lamentabil. Am găsit însă, întotdeauna pace, împlinire și speranță, atunci când l-am lăsat pe Domnul Isus să fie PRIMUL în viața mea, iar eu am devenit AL DOILEA. În slujirea mea pastorală sunt PĂSTORUL AL DOILEA, iar Isus Cristos este PĂSTORUL ȘEF. Eu sunt al doilea!

TU? Vrei să trăiești o viață nouă pentru Cristos? Vrei să te bucuri de o viață victorioasă? Încetează să te lupți, să te zbați și să cauți, cu orice preț, să fi primul. Vei eșua cu siguranță. Lasă-l pe Domnul Isus să fie PRIMUL. Tu fii AL DOILEA. Folosește-ți toate darurile, abilitățile și talentele cu care Dumnezeu te-a înzestrat și toată energia pentru a răspândi Evanghelia eliberatoare a Împărăției lui Dumnezeu. Dar, fii AL DOILEA! Lasă-l pe Cristos să fie PRIMUL.
Eu sunt AL DOILEA! TU…?

Pastor Samy Tuțac
*(Am scris această meditație inspirat de „I am second”, o mișcare spirituală care încurajează trăirea pentru Dumnezeu și pentru alții. www.iamsecond.ro)