IMNURILE CREDINȚEI NOASTRE…

samy-tutac2Cine zice că tinerilor nu le plac imnurile, ori nu știe ce spune, ori nu a fost cu noi la Filarmonica Banatul sâmbătă seara. Concertul grupului Heritage, “Imnurile credinței noastre”, ne-a reamintit tuturor valoarea imnurilor creștine, mai vechi sau mai noi. Ne-am reamintit că nu avem voie să ne lăsăm copiii săraci, fără muzica părinților și bunicilor nostri.

Da poate nu le-am cantat exact ca pe vremea lor, dar le-am cantat cu aceeași bucurie și curăție de inimă. Multe din aceste minunate cântece, nu le-am putut cânta pentru că nu mi-am putut stăpâni lacrimile. Mi-am adus aminte de adunarea mea mică de la țară, de frații aceia simpli, de bunicii mei și mai ales de părinții mei dragi plecați în cer. Mi-am adus aminte de vremurile când eram batjocoriți, copii fiind, pentru credința noastră, dar cei mai mulți dintre noi am stat lângă Domnul și am cântat…
“Te iubesc Isuse știu că ești al meu
A lumii plăcere n-o mai doresc eu
Te iubesc căci tu mai întâi m-ai iubit
De te-am iubit cândva acum te iubesc”.
A fost un eveniment cu o puternică încărcătură spirituală, organizat de tinerii din Generația Net, cu scopul de a crea o legătură între generații și de a-i aduce împreună glorie lui Dumnezeu.
Samy Tuțac