Întâlnire zonală de tineret, BCBH Lugoj – Pregătit pentru cer

12920379_1048949038477173_8017654656532041081_nPrin harul Domnului, sâmbătă 26 Martie de la ora 17 am avut bucuria să ne întâlnim cu peste trei sute de tineri pentru câteva ora de părtășie cu Domnul Isus. Fratele păstor Ionel Tuțac a fost moderatorul acestei seri plină de har. Remarc  implicarea totală a tinerilor din biserica creștină baptistă din Lugoj care au înțeles pe deplin importanța acestui eveniment  și impactul pe care aceasta îl va avea în rândul lucrării de tineret!

Alături de noi au fost tineri din : Speranța Reșița, Betel Făget, Caransebeș Menorah, Criciova, Sacoșul Mare, Pietroasa Mare, Herendești, Căpâlnaș, Eclesia Timișora, Nădejdea Sânicolaul Mare, Honorici, Hezeriș, Izvorul Vieții Reșița, Emanuel Timișoara, Lăpușnicu Mare, Băuțar, Găvojdia, Darova, Jdioara, Știuca, Filadelfia Lugoj, Factorul +, Variaș, Herendești, Timișoara Frații lui Onisim, Săvîrșin, Sălbăgel, Vox Domini Timișora, Corbești, Deva, Toc, Betel Arad, și nu în ultimul rând Harul Lugoj!

Programul a fost unul deosebit , grupurile de tineri, mărturiile alături de  cele două formații muzicale Grace Singers din Lugoj și Tinerii de la biserica Creștină Baptistă din Sînicolaul Mare care au avut o serie de cântări speciale care ne-au pregătit inimile pentru Cuvântul lui Dumnezeu, vestit de către fratele Cristian Zaharia din Arad.

În urma predicării Cuvântului au fost peste 15 tineri care și-au predat inima Domnului Isus, lucru care a adus o înviorare în lucrarea de tineret din acea zi, pregătită de altfel cu post și rugăciune.

Întâlnirea sa sfârșit cu o agapă creștină, fiecare dintre tineri fiind încredințat de faptul că Dumnezeu ne iubește și dorește ca fiecare dintre noi să fim siguri de mântuirea Lui!