Intalnirea fetelor – Pasionate de Cristos

baDeși era o zi cam mohorâtă care îndemna mai degrabă la lenevie, nu ne-a părut rău că ne-am luat inima în dinți și umbrela în mână pentru a merge luni la Betel la întâlnirea fetelor. Ne-am mirat că numărul celor care au gândit ca și noi era destul de mare și ne-am bucurat că mesele de părtășie erau frumos aranjate, ceaiul era fierbinte, iar plăcintele tare bune!

Am mulțumit apoi Domnului pentru disponibilitatea celor care ne-au vorbit, începând cu Elena Neagoe la timpul de rugăciune, fratele Samy Tuțac care ne-a îndemnat să fim curajoase pentru Dumnezeu, familia Mois care ne-a încântat nu doar prin cântare ci și prin duhul smerit, o tânără din Statele Unite care a lăsat o slujbă bună pentru a veni să slujească în România opt luni (și când te gândești că noi ne întrebam dacă se merită să ieși din casă pentru întâlnirea asta!) și Ana Ianăș care ne-a reamintit ce înseamnă să te comporți ca un copil al lui Dumnezeu la școală sau facultate și care sunt pericolele care ne pasc în mijlocul colegilor care ne văd diferiți de ei. Am văzut în toți cei care au trecut prin fața noastră pasiunea pentru Domnul care le strălucea în ochi și le înflăcăra cuvintele și am plecat acasă mai motivate să fim și noi ceea ce El ne dorește, în locul unde ne-a așezat pentru o vreme.

Mulțumim Grațielei Ciortuz și echipei de slujire pentru inițiativă și sperăm ca astfel de întâlniri să se repete cu regularitate.

O participantă la Întâlnirea Fetelor cu tema Pasionate de Cristos

ba Picture (18)