Intalniri de lucru pentru casieri si secretari ai bisericilor!

logo_simpluCu voia Domnului in perioada urmatoare dorim sa organizam intalniri de lucru pentru fratii care sunt casieri si secretari in bisericile baptiste de pe raza Comunitatii Bisericilor Crestine Baptiste Timisoara. Impreuna cu fr Romi Tut ( casierul Comunitatii) si cu fr Mile Damian (contabilul Comunitatii) vom incerca sa punem la punct anumite probleme legate de casierie si secretariat, sa adoptam un mod unitar de lucru in aceste domenii si sa dezvoltam o baza de date pentru a comunica mai eficient cu bisericile. Sunt bineveniti si fratii pastori!

Programul intalnirilor este urmatorul:

  1. Miercuri, 18.05.2016 ora 19.00 vom avea o intalnire de lucru cu casierii si secretarii bisericilor din zona de vest a judetului. Intalnirea va fi la Biserica Baptista Nadejdea din Sannicolau Mare, pastor Liubomir Novacov.
  2. Luni, 23.05.2016 ora 19.00 vom avea o intalnire de lucru cu casierii si secretarii bisericilor din zona de est a judetului. Intalnirea va fi la Biserica Baptista Betel din Faget, pastor Bledea Ilie.
  3. Luni, 30.05.2016 ora 19.00 vom avea o intalnire de lucru cu casierii si secretarii bisericilor din Timisoara si din bisericile din apropiere. Intalnirea va fi la sediul Comunitatii, Biserica Baptista nr 2 Timisoara – in sala noua (mica) – intrarea se face pe usa din lateral.

Va rugam sa fiti punctuali pentru a profita la maximum de timpul pe care il avem la dispozitie.

Florin Iosub,
Secretar al Comunitatii Bisericilor Crestine Baptiste Timisoara.