ISLAMUL ȘI-A ARĂTAT DIN NOU FAȚA HIDOASĂ

FullSizeRenderIslamul si-a aratat din nou fata hidoasa omorand crestini nevinovati – majoritatea femei si copii – in orasul Lahore din Pakistan, chiar in duminica de Paste. Familiile respective Il sarbatoreau pe Mantuitorul inviat, care a murit pe cruce pentru pacatele noastre. Haideti sa ne rugam impreuna, pentru cei raniti si pentru familiile care au pierdut fiinte dragi.

Ca si crestini, stim ca atunci cand un credincios a murit, el se ridica la cer, unde va trai vesnic, in prezenta Tatalui ceresc. Pentru un crestin, moartea nu este ultimul hotar.

Liderul grupului terorist islamic care a organizat atacul, a declarat ulterior: „Acest atac este un mesaj pentru conducatori, prin care dorim sa transmitem ca aceste atacuri vor continua pana cand legea Sharia (legea islamica) va fi instaurata in aceasta tara.” 

Aceasta este ceea ce isi doresc musulmanii – instaurarea legii Sharia. Vor ca intreaga lume sa se inchine Islamului. Insa acest lucru nu se va intampla. Cuvantul lui Dumnezeu ne spune ca intr-o zi, „in Numele Dommnului Isus, se va pleca orice genunchi, al ceror din ceruri, de pe pamant si de sub pamant, si orice limba va marturisi spre slava lui Dumnezeu, ca Isus Cristos este Domnul.” Filipeni 2:10-11

Franklin Graham