Jubileu 70 de ani la Făget

DSC_0385Biserica Creștină Baptistă „Betel” din Făget, celebrează în data de 08 noiembrie 2015, prin îndurarea lui Dumnezeu, 70 de ani de existență și mărturie în Făget.

Cu această ocazie, Biserica se va întâlni, începând cu orele 9:00 AM, să mulțumească lui Dumnezeu pentru ajutotorul și binecuvântarea de care a avut parte de-a lungul celor 70 de ani. Vrem să recunoaștem în închinare, ceea ce spunea altă dată prorocul Samuel: „Până aici Domnul ne-a ajutat.” (1Samuel 7:12) De asemenea, vrem să spunem și noi ca și psalmistul: „De n-ar fi fost Domnul de partea noastră – să spună…..Biserica Baptistă Betel acum(parfrazarea îmi aparține)! (Psalmul 124:1).

Invităm cu dragoste pe toți cei care au făcut parte cândva din familia Bisericii „Betel” din Făget, sau au avut alte legături cu biserica, să ni se alăture în sărbătoare și mulțumire înaintea lui Dumnezeu. De asemenea, invităm toți frații de credință din zonă să ni se alăture la această bucurie. Cei care nu puteți să fiți prezenți fizic la închinare cu noi, vă rugăm să ne susțineți în rugăciune și să fiți în duhul alături de noi.

Vă dorim tutror  binecuvântarea Domnului și vă așteptăm la Făget, în 8 noiembrie, la ora 9:00!

Vă rugăm să confirmați prezența la: iliebledea@gmail.com, sau nr. Mobil: 0745-631653, sau la alți frați din biserică, cu care aveți legătură.

Pastor, Ilie Bledea