JUBILEU: 90 de ani de credinta baptista la Ianova

biserica ianova
Biserica Baptista Ianova

Pe data de 21 Iulie 2013 s-a sarbatorit implinirea a 90 de ani de existenta a Bisericii Crestine Baptiste din localitatea Ianova, judetul Timis. Cu aceasta ocazie au sarbatorit impreuna satenii si credinciosii din localitate, cei din Bucovat, Ghiroda, Izvin, Remetea Mare si Bazosul Vechi. Invitati de onoare la acest eveniment au fost fratii Negru Ioan si Negru Mihai originari din Izvin, care in tinerete au misionat in Biserica din Ianova si care au avut mesaje din Cuvantul lui Dumnezeu pentru cei prezenti. Fratele Nutiu Daniel, pastor al Bisericii Bptiste din Ghiroda, fost pastor in Ianova, a avut un mesaj din partea Domnului si fr. Caius Obeada a adus un salut cu aceasta ocazie.

Mesajul principal a fost adus de fratele Ionel Tutac, Secretar general al Uniunii Bisericilor Crestine Baptiste din Romania si Presedinte al Comunitatii Baptiste de Timisoara.

Fanfara Bisericii din Bucovat si fratele Pincu Daniel, misionar in Comunitatea de Timisoara, au condus inchinarea la acest eveniment deosebit.

Dupa serviciul jubiliar toti cei prezenti au stat la masa si la un timp de partasie si de amintire a vietii Bisericii din Ianova.

Serviciul jubiliar a continuat si dupa-masa cand fr. Gavriloni Dan, pastor al Bisericii din Izvin a avut un mesaj de incurajare pentru cei din Ianova.

Multumim lui Dumnezeu pentru acesti 90 ani de har si ne rugam ca Dumnezeu sa revigoreze lucrarea Lui din aceasta localitate.

A consemnat pastor, Schinteie Ghita.

www.bucovat-ianova.ro

[nggallery id=85]