LA INTERVIU CU DUMNEZEU

Poza-Nelut“Cerceteaza-ma, Dumnezeule, și cunoaste-mi inima !” Psalmul 139: 23

Să-l consideram un vis. Un vis scurt, educativ și cu o mare capacitate de cercetare personala. Sa fie unul din visele vieții, realmente unul de căpătâi…..

Auzi de faptul ca Dumnezeul cerurilor intervievează oamenii. Sunt multi, miliarde, negrii și albi, oameni cu diferite valori spirituale, suflete tainice dar și religioși cu trâmbița, creștini de zi cu zi și creștini de duminica…sunt acolo sfinți și păcătoși, sunt preoți, pastori și credincioși. Tu ești printre ei, printre miliarde, vrei sa ajungi in fata Lui pentru ca ocazia este o șansă unica.

Dumnezeu vrea sa audă de la fiecare în parte calificarea spirituala, vrednicia și capacitatea de a fi promovat. Obiectivul este unul enorm și anume: Sa mergi cu El și sa fii lângă El ! Altfel spus, sa fii promovat. De la un loc mai jos la un loc mai sus. Mutarea, toți o doresc pentru ca e buna, e de dorit. Fiecare om spune ce a făcut, spune ce poate, spune ce are…Am fost la biserica, am făcut mult bine săracilor, am postit și m-am rugat, morala și etica puteau fi învățate de la mine, predicam duminica, eram nelipsit din casele bolnavilor, banii mei erau folosiți pentru a face misiune…Dumnezeu asculta, asculta, asculta și rostește verdictul. Acolo e lacrima și zâmbet, durere și bucurie. Unii promovează, alții nu ! Ce s-a spus în dreptul tău, ce s-a spus în dreptul meu ? Ce a spus Dumnezeu legat de motivații, de interese, de lucrurile ascunse ? …………visul s-a încheiat !

Dragi prieteni, chiar și un vis poate corecta o realitate. Ce bine-i ca uneori mai și visam !

Gândește-te serios la cum te percepe Dumnezeu, ce spune El despre tine. Te-ar promova ?

Va las cu gândul la un vis.

Pastor Ioan COCIRTEU