La sărbătoarea Nașterii Domnului Isus Cristos 

Dragi frați și surori în Cristos,
 
Prin harul lui Dumnezeu ne aflăm din nou în pragul sărbătorii Nașterii Domnului nostru Isus Cristos. Pentru cei credincioși El este adevăratul motiv al acestei sărbători minunate și îndrăgite de mulți. Esența acestei sărbători este Dumnezeu care ne-a iubit atât de mult încât a venit la noi în Persoana Domnului Isus Cristos. 

Sărbătoarea Nașterii Domnului este benefică cu adevărat pentru cei care au lăsat ca dragostea lui Dumnezeu să le inunde ființele și care fac ca această dragoste să se reverse spre alții. De asemenea, valoarea sărbătorii este cu atât mai mare, cu cât vom căuta să fim buni unii cu alții, smeriți, înțelegători, altruiști și gata să fim aproape unii de alții, mai ales de cei care au cea mai mare nevoie de noi. 
 
Fie ca mesajul Nașterii Domnului să atingă și în acest an inimile noastre şi să nu uităm că acest eveniment nu este menit să ne aducă doar o sărbătoare, ci să ne ofere un Mântuitor care este Isus Cristos, Fiul lui Dumnezeu, darul salvării venit de sus. Să vă dea Dumnezeu un Crăciun binecuvântat, o sărbătoare reală împreună cu Domnul Isus!
 
Samy Tuțac