Lansare de carte

Va invitam la un eveniment publicistic prilejuit de lansarea a doua carti semnate de cunoscutul invatator si autor crestin – John  Mac Arthur si care va avea loc Vineri, orele 19.00 la sediului Institutului Biblic Baptist Timisoara, str. Captan Dan, nr.20 (zona Blascovici).

Cele doua titluri traduse in limba romana sunt: FOC STRAIN – Pericolul ofensarii Duhului Sfant prin inchinare falsa (Editura Multimedia, Arad) si UN ATAT CARE ARATA CALEA.

Primul titlu este o expunere lucida, extrem de relevanta si provocatoare a multor deviatii din crestinismul contemporan (in special, sectoare din Miscarea Carismatica). Mac Arhur a mai scris si in trecut legat de aceste subiecte ( Carismaticii, Haosul Carismatic, etc.), insa ultima lui carte reprezinta o confruntare mult asteptata a pretentiilor multor ”profeti” de astazi, a ”Evangheliei prosperitatii” si a altor erori-  totul in lumina Cuvantului lui Dumnezeu, singurul standard autoritativ pentru credinta si practica crestina. Autorul nu se margineste numai sa demaste inchinarea falsa, dar si sa arate in ce consta modul corect de raportare la persoana si lucrarea Duhului Sfant. Desi controversata, argumentatia biblica a autorului este ireprosabila, iar cartea isi merita locul de bine-meritat corectiv chiar si in spatiul evanghelic romanesc.

A doua carte este scrisa pe un ton mai irenic, pastoral si este adresata nevoii ca tatii crestini sa isi asume rolul dat de Dumnezeu de a da directie spirituala in familiile lor. Este o tratare simpla, biblica a chemarii date de Dumnezeu fiecarui tata. In finalul cartii, exista intrebari de discutie si aplicatie menita sa faca cartea o resursa utila pentru studiu individual sau grup mic.

Cele doua carti vor fi lansate la preturi promotionale. Va asteptam cu drag!

foc strain

COPERTA CARTE UN TATA CARE ARATA CALEA