Larry Walker, un prieten drag, ne-a părăsit

imageLarry Walker, ambasador al Primei Biserici Baptiste din Dallas, una din cele mai cunoscute si mari Biserici Baptiste din America, a fost chemat acasa.  Evanghelistul Larry Walker s-a născut in familia unui pastor in Albuquerqe, New Mexico si a înțeles ca are nevoie de Domnul Isus încă de la vârsta de 7 ani.

A făcut studii teologice la Baylor University si la Southwestern Baptist Theological Seminary. A început sa predice de la vârsta de 12 ani, modelul sau in predicare fiind Billy Graham, alături de care a participat la numeroase campanii de evanghelizare. A predicat Evanghelia in 127 de țări, mergând in peste 500 de călătorii misionare. A fost nu doar un bun evanghelist, ci si scriitor, compozitor si poet.

Una din țările lui favorite a fost Romania. Venea in tara noastră anual, ultima călătorie misionară având loc in Aprilie cand a predicat Evanghelia la Racasdia, Nicolint, Sannicolau Mare, Timisoara si Lugoj. Zilele trecute a fost in India, iar la întoarcerea spre casa Dumnezeu l-a chemat la odihna cereasca. Larry Walker a fost fondatorul Asociației Vision Walk Internațional Ministries. Pentru ultimele luni ale acestui an evea planificate călătorii misionare in Italia, Filipine, India, Singapore, Indonezia si Brazilia.

Rugăciunea sa era:” Doamne, ajuta-ma sa fiu intens spiritual, dar perfect natural”.