Liceul Teologic Baptist Timișoara are un nou director…

IMG_9597În urma Concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar, sesiunea octombrie – decembrie 2016 organizat de către Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice, postul de director de la Liceul Teologic Baptist Timișoara a fost ocupat de către prof. Szucs Alexandru, clasat pe pozitia a V-a din cei 140 de candidați admiși în județul Timiș.

Szucs Alexandru s-a născut la data de 29 octombrie 1980, fiind botezat la Biserica Creștină Baptistă “Harul” Bocșa de către pastor Ilie Tinco la data de 24 mai 1998, este căsătorit cu Manuela (2012) și au doi copii Eliza Maria (2015), Timeea Iulia (2016).

A studiat la Universitatea de Vest Timișoara, Facultatea de Matematică, fiind licențiat în Matematică-Fizică, promoția 2003, urmând apoi Masterul în Modelare matematică în economie și științe aplicate, precum și cursuri postuniversitare de specializare în informatică. A finalizat cursurile de Master în Management Educațional la Universitatea de Vest “Vasile Goldiș” Arad.

A funcționat ca și profesor la Liceul Teologic Baptist Reșița din anul 2004, iar din anul 2006 ca și director. Din anul 2012 este membru în Corpul de Experți al Corpului de Control al Ministerului Educației, și din acelaș an secretar al Departamentului pentru Învățământ Preuniversitar din cadrul Cultului Creștin BaptistData începerii slujirii ca și director al Liceului Teologic Baptist Timișoara va fi stabilită de către Ministerul Educației Naționale în perioada imediat următoare (ianuarie 2017 sau 1 septembrie 2017).