Lucrarea cu copiii nu este o joaca pentru oamenii mari!

Departamentul Invatatorilor de Scoala Duminicala pentru Copii din cadrul Uniunii Baptiste organizeaza in aceste zile (22-24 martie) Conferinta:”Lucrarea cu copiii.O joaca pentru oameni mari?”.Evenimentul are loc la Sucevita si aduna 115 invatatori de Scoala Duminicala din Bisericile Baptiste din Romania.

La aceasta conferinta participa si reprezentanti ai catorva organizatii specializate in lucrarea cu copiii: Fundatia “Copilul si Lumea”, ABWE, AWANA, EGM, MIcii Exploratori, Asociatia “Precept Ministries”.

Principalele teme abordate sunt: Lectia biblica pentru copii, Bursa ideilor, Aprofundarea Cuvantului lui Dumnezeu, Jocuri de interior, Cum sa lucrezi cu vocea copilului?, Mesaj cu desen-Pilda Semanatorului, Dificultati in lucrarea cu copiii, Pericole care ii pandesc pe copiii de astazi, Metode de predare la lectia biblica, Cum sa predai o cantare?, Cunoasterea Numelui lui Dumnezeu.

Printre vorbitori se afla: Evert Kuijt, Florin Saitis, Susan Stroschein, Radu Cletiu, Ovidiu Blaj, Oana Grigore, Alina Chibici, Daniel Bruda.

Grupul “Ghedeon” din Lugoj este cel care conduce momentele de lauda si inchinare.

Din partea Uniunii Baptiste este prezent la acest eveniment secretarul general, pastorul Ionel Tutac.

Dupa primele 2 zile de conferinta concluzia participantilor este ca  lucrarea cu copiii nu este o joaca pentru oamenii mari!

[nggallery id=15]