A mai trecut un an…

Anul 2017 este pe cale de a deveni trecut, iar trecerea lui ne apropie și mai mult de țărmul veșniciei. E prea devreme să comparăm anul care se încheie cu alți ani. E prea devreme să-l considerăm mai bun sau mai rău decât alți ani. Important este să fim în harul lui Dumnezeu, în voia Lui, să nu ne pierdem inima și nici să nu cădem de oboseală în sufletele noastre.

Nu știm ce ne va aduce anul 2018, Dumnezeu știe, dar știm că Dumnezeu este cu noi. Pentru că trăim prin credință putem să privim viața din perspectiva eternității cu Cristos, a timpului când “timp nu va mai fi”, iar Cristos va fi totul în toți. Având în față perspectiva eternă cu Cristos, până și suferințele nu înseamnă mai mult decât clipe trecătoare.

Trăirea pentru gloria lui Dumnezeu este cea mai mare provocare pentru noi și în 2018. De aceea, avem nevoie ca încrederea, pasiunea și determinarea de a-L sluji pe Domnul Isus să ne motiveze în anul care vine! Dumnezeu să ne dea un an plin de pace și binecuvântare! Dumnezeu să ne dea harul de a-L cunoaște mai mult și înțelepciunea de a ne bizui pe El în fiecare zi.

La mulți ani binecuvântați!

Pastor Samy Tuțac