Marşul Învierii la Făget, ediţia I

IMG_4246În data de 8 mai, la Făget, începând cu ora 16:00, a avut loc pentru prima dată, un marş al Învierii Domnului Isus. O manifestare publică de proclamare a Învierii Domnului Isus şi a Evangheliei Sale. Această lucrare a fost organizată de bisericile evanghelice din Făget, repectiv: Biserica Penticostală Efrata şi Biserica Baptistă Betel.

Marşul a pornit de la casa de rugăciune a Bisericii Penticostale Efrata, a poposit câteva momente la casa de rugăciune a Bisericii Baptiste Betel, apoi la Primăria Oraşului Făget şi s-a încheiat în parcul central, cu un program special de evanghelizare.

Cu această ocazie, au slujit prin cântare formaţiile celor două biserici, iar Cuvântul Evangheliei a fost procalmat de pastorii: Ilie Bledea (Făget) şi Alex Păduraru (Timişoara). Au mai fost prezenţi pastorii: Nelu Paveloni, Petru Brazovan (Biserica Penticostală Efrata) şi Ioan Lăpugean, care au slujit prin rugăciune şi coordonarea programului.
Rugăciunea celor două biserici este ca, prin Evanghelia propovăduită, Dumnezeu să trezească cât mai mulţi oameni din Făget şi să-I aducă la mântuirea Lui!

Doamne binecuvintează pe făgeţeni, şi pe toţi români cu harul şi mântuirea Ta!