Mihai Bojin – omul care îi ajută pe alţii să zâmbească!

Exista printre noi oameni care ii ajuta pe altii sa zambeasca. Un astfel de om este fratele Mihai Bojin, presbiter in Biserica Crestina Baptista “Emanuel” din Timisoara.

In preajma sfintelor sarbatori de generozitatea lui s-au bucurat peste 3000 de copii si adulti din zona Lugojului si din alte parti ale tarii.

Impreuna cu o echipa de barbati din Biserica Crestina Baptista “Harul” din Lugoj, consilierul judetean Mihai Bojin a distribuit cadouri (alimente, haine, jucarii, dulciuri, pantofi, rechizite) in Lugoj, Maguri,Criciova, Jdioara, Crivina,Lugojel,Boldur,Sacosu Mare, Darova, Paniova, Secas,Ghizela, Costeiu de Sus,,Hezeris,Nadrag, Fardea,Gavojdia, Ohaba Forgaci…

Alaturi de echipa fratelui Mihai au fost implicate si Bisericile Baptiste din aceste localitati. In multe biserici s-au organizat seri speciale de colinde, iar pastorii baptisti au explicat semnificatia Nasterii Mantuitorului.

Tot prin intermediul lui si al fratelui Solomon Gavrila pastorii din Comunitatea Bisericilor Crestine Baptiste Timisoara au beneficiat de alimente si dulciuri pentru familiile lor.

Cu siguranta ca astfel de gesturi aduc nu doar bucurie in vietile oamenilor, dar alina si suferintele cauzate de vremurile de saracie pe care le traim.Dumnezeu sa-i rasplateasca efortul facut!

Viorel Penteliuc