Misionari baptişti ucişi

Săptămâna trecută, o familie de misionari au fost ucişi în casa lor de la Monterrey, Mexic. Ei au fost identificaţi ca fiind John şi Wanda Casias.

Ei s-au mutat în Mexic din 1979. John Casias a fost un predicator baptist, cuplul fiind trimis în Mexic, de  către biserica baptistă din Santiago.

În 31 ianuarie, fiica lor Shawn Casias a descoperit-o pe mama ei care zăceau întinsă pe podea cu un cordon în jurul gâtului și cu o lovitură puternică la cap. Tatal ei a fost găsit câteva ore mai târziu într-o altă cladire din apropiere cu un cablu electric în jurul gâtului.

Din casă lipseau calculatoarele, o plasmă TV, iar  seiful a fost scos din perete.

Pe site-ul lor apare următorul mesaj:

Pe data de 31 ianuarie 2012, John şi Wanda au absolvit pentru a fi cu Domnul şi Mântuitorul nostru Isus Hristos, vieţile lor fiind brusc luate printr-un jaf. Dragostea lor pentru poporul mexican şi sarcinile pe care le aveau pentru câştigarea de suflete pentru  Domnul va fi întotdeauna amintită. Serviciul memorial va avea loc la “Liberty” Baptist Church din Lewisville Texas, miercuri, 08 februarie, la ora 11:00.”De altă parte, ştim că toate lucrurile lucrează împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu, şi anume spre binele celor ce sunt chemaţi după planul Său.” Romani 8:28

sursa: stiricrestine.ro