Modeleaza mladite pentru viitor

Conferinta copii - propunereDragi  învățători, vem bucuria de a vă invita, în perioada 18-20 Aprilie 2013 la Pensiunea Dagida – Sucevița, la a treia  ediție a conferinței pentru Invățătorii de Școală Duminicală organizată de Uniunea Bisericilor  Creștine Baptiste  intitulată  Modelează mlădițe pentru viitor.

În mijlocul frumuseților Bucovinei vom avea parte de o împrospătare a sufletului și a pasiunii pentru lucrarea cu copiii, fiind ajutați de vorbitori români și străini să dăm direcție mlădițelor plăpânde din inima copiilor.

”După cum mlădița nu poate aduce rod de la sine, dacă nu rămâne în viță, tot așa nici voi nu puteți aduce rod, dacă  nu ramaneți în Mine.” (Ioan 15:4b).

Înscrierile se pot face până în data de 10 Aprilie 2013 pe site-ul revistei Creștinul Azi.

Pentru detalii suplimentare: Simona Moașa, tel. 0752.209.614.

Sunt binevenite și editurile care doresc să participe cu stand de carte contra unei taxe de participare de 300 lei plus cheltuieli de cazare și masă. Pentru a vă asigura un loc vă rugăm să achitați în prealabil taxa de participare în contul RO26 RNCB 0072 0797 1891 0001, și să trimiteti confirmarea de plata la adresa simonamoasa@gmail.com.

Conferinta copii - propunere

Puteti descarca programul conferintei de aici.

Vă așteptăm cu mult drag,

Uniunea Bisericilor Creștine Baptiste

Prin HAR!

Simona