MULȚUMIM FAMILIEI REGALE PENTRU EXEMPLUL FRUMOS…

IMG_6054Zilele acestea am auzit adeseori lucruri foarte frumoase despre familia Regelui Mihai. Șaizeci și opt de ani împreună la bine și la rău! Ce exemplu extraordinar! În contextul plecării Reginei Ana, Regele Mihai, istoricii, familia și reporterii ne-au reamintit de seninătatea, iubirea, credincioșia și devotamentul Reginei Ana. Frumos, foarte frumos! Într-o lume în care familia este blamată și atacată așa de mult, Familia Regală ne întoarce privirile spre valorile autentice.

Dumnezeu să îl mângâie pe Regele Mihai și pe fiicele rămase în urmă! Dumnezeu să binecuvânteze toate familiile românilor cu dragoste de El și cu credință în Domnul Isus Cristos! Dumnezeu să umple sufletul tinerilor români cu dorința de a întemeia familii binecuvântate, care să fie folosite pentru binecuvântarea altora! Bunul Dumnezeu, Creatorul nostru, să ne ajute să ne creștem copiii în familii sănătoase, după principii biblice! Doar în felul acesta, România poate spera la un viitor binecuvântat și la o veșnicie fericită.

Mulțumim Casei Regale pentru exemplul frumos!
Mulțumim frumos Regelui Regilor, Domnului Isus Cristos, pentru că prin credința în jertfa Lui ne-a primit și pe noi în Familia Regală!

Viorel Iuga

IMG_6054