NE PREGĂTIM PENTRU 16 Aprilie! FAMILIA BODNARIU ARE NEVOIE DE MINE ȘI DE TINE!

branzeiPăstorii baptiști de pe coasta de vest a Americii au schimbat data intalnirii lor de primavara ca sa poata fi alaturi de cei din bisericile lor la adunarile de protest impotriva celor ce confisca copiii romanilor în Norvegia.

Este un sentiment unic, o efervescență nemaintâlnită, o solidaritate supranaturală, o mobilizare inexplicabilă unică în istoria creștinismului românesc.

Vă imaginați asemenea adunări publice cauzate de un anumit partid sau de o anumită personalitate politică? Imposibil! Aici este vorba despre ceva ce n-a reușit nimeni, niciodată! La noi, în Los Angeles păstorii baptiști, pentecostali, creștini după evanghelie, preoții ortodocși și preotul misiunii catolice române sunt gata și se roagă pentru biruință.
În America prin catalizatorul din Chicago, păstorul penticostal Cristian Ionescu, iar în România prin câteva voci mai harnice, Sami Tuțac, președintele Comunității Baptiste Timișoara și Viorel Iuga, președintele Uniunii Baptiste din România, o mulțime de localități vor fi martore întâlnirilor publice în care păstori, preoți și personalități ale vieții social-politice își vor uni glasul pentru o cauză comună. Deasupra tuturor va pluti aroma inconfundabilă a mesajului dumnezeiesc și mângâierea binevenită a aripilor de porumbel ale Duhului. Doamne, ajută! Doamne, dă izbândă!

Este una din marile minuni românești de după minunea inexplicabilă din Decembrie 1989. Este semn că Dumnezeu este direct implicat în viața poporului român și conduce istoria în așa fel ca Numele Lui să fie cunoscut și re-cunoscut de neamul nostru.

Nu stați deoparte și nu tăceți! Ocazii providențiale ca acestea cer participarea noastră entuziastă. Cu Dumnezeu vom face mari isprăvi!

Pastor Daniel Brânzei