Nearing Home in limba romana ?

Secretarul general al Uniunii Baptiste din Romania, pastorul Ionel Tutac, a fost invitat de catre Asociatia Evanghelistica si de Caritate “Billy Graham” sa participe la evanghelizarea sustinuta de catre Franklin Graham la Budapesta.
Evenimentul s-a desfasurat in perioada 1-3 iunie pe arena Laszlo Papp din capitala Ungariei, o sala cu aproximativ 11.000 de locuri.

Pastorul Ionel Tutac a avut o intalnire privata cu Viktor Hamm, directorul Asociatiei “Billy Graham” pentru Europa de Rasarit si cu Franklin Graham.
Cu acest prilej s-a discutat despre ceea ce a insemnat Festivalul Sperantei din 4-6 iulie 2008  pentru bisericile din Romania, dar s-au discutat si posibilitati de colaborare pentru urmatorii ani.
Principalele teme abordate au fost: posibilitatea organizarii unor seminarii pentru pregatirea evanghelistilor romani, sprijin pentru implicarea sociala a bisericilor si traducerea unor materiale evanghelistice si a unor  carti scrise de catre Billy Graham.
Franklin Graham a promis sprijin pentru obtinerea drepturilor de autor pentru limba romana a ultimei carti (Nearing Home) scrisa de catre tatal sau. Aceasta carte contine cateva reflectii personale ale dr.Graham cu privire la batranete.Ea descrie modul in care si-au trait batranetea eroii credintei, dar si modul in care marele evanghelist stie sa fie eficient in lucrarea Domnului in ciuda limitarilor fizice.
Franklin Graham si-a exprimat dorinta de a reveni in Romania in viitorul apropiat pentru o noua campanie de evanghelizare.
La finalul intrevederii pastorul Ionel Tutac a inmanat celor 2 reprezentanti ai Asociatiei “Billy Graham” cate o caricatura semnata de  Stefan Popa Popa’s si de  Radu Cletiu.
[nggallery id=21]