Necrolog Maria Magheţ

S-a născut în 12 Martie 1928, fiind născută cu numele de Maria Dumitru. A mai avut încă 3 fraţi, ea fiind cea mai mare, ceilalţi fiind doi băieţi şi o fată. A rămas orfană de mamă de la vârsta de 10 ani.

S-a căsătorit la vârsta de 15 ani cu Pavel Magheţ, care avea 18 ani. La vârsta de 21 de ani Pavel s-a hotărât să-l urmeze pe Domnul, şi s-a botezat, iar ea l-a urmat împreună cu soacra ei. Au fost botezaţi împreună. Avea 18 ani.

A născut trei copii, dintre care cel mai mic, băiatul, pe care-l chema Pavel, a murit la vârsta de 11 ani. Ceilalţi copii au fost Mărioara şi Cornelia. A mai văzut naşterea în familie a  4 nepoţi şi 2 strănepoţi.

Fiind săraci s-au hotărât ca ea să meargă să lucreze, iar soţul fiind un bun meseriaş să rămână şi să construiască o casă. A lucrat timp de 17 ani la I.T.L. (Industria Textilă Lugoj) în secţia de ţesătorie.

În viaţa de familie a fost o femeie deosebit de harnică. Era foarte fericită când soţul ei,  mergea în misiune, iar ea rămânea şi avea grijă de gospodărie. Se gândea că aceasta era contribuţia ei la lucrarea lui Dumnezeu.

Era primitoare de oaspeţi, de multe ori primind, împreună cu familia ei, musafirii care veneau în Casa Domnului.

Soţul ei, diacon al Bisericii din Sacosu Mare, a plecat in vesnicie  în Aprilie 2011.

Ea a decedat la data de 9 ianuarie 2012, după o grea suferinţă.La serviciile e priveghi si inmormantre au vestit Evanghelia pastorii Ionel Tutac si David Nicola.