New York Times recunoaşte ameninţările creştinilor din statele islamice

new-york-timesPersecuţiile la care sunt supuşi creştinii din statele islamice şi exodurile în masă provocate de acestea în sfârşit sunt recunoscute şi de presa laică din occident, care până la această etapă a ignorat acest subiect, anunţă pe pagina oficială de facebok, Fondul Barbabas România.

Amenințarea care există la adresa creștinilor din Orientul Mijlociu este acum recunoscută drept un motiv de îngrijorare. Să Îl slăvim pe Dumnezeu pentru această schimbare de atitudine și să ne rugăm ca aceasta să ducă la acțiuni concrete din partea liderilor politici pentru a ajuta minoritățile creștine.

Rugați-vă ca prezența creștină să rămână în regiunea unde a trăit Domnul Isus în timpul cât a fost pe pământ.

Ziarul New York Times a anunțat în luna iulie că două treimi din creștinii irakieni au plecat din țară din anul 2003 până acum și o treime din creștinii sirieni si-au părăsit locul de baștină din 2011 până azi. Populația creștină din Liban a scăzut de la 78% la 34% în ultimii 100 de ani.

Rugaţi-vă pentru întărirea celor răscumpăraţi cu sângele sfânt a Domnului Isus şi proclamarea Numelui Său Sfânt pe acest pământ dominat de ură şi moarte.

Doina Bejenaru

Sursa: www.stiricrestine.ro