Newsletter ITB – Mesajul Rectorului

Descriere: Descriere: image009.jpg@01CD7FC2Dragi prieteni si sustinatori,

Institutul Teologic Baptist din Bucuresti doreste sa contribuie la dezvoltarea si modernizarea învatamantului teologic, printr-un program care urmareste promovarea excelentei în educatia teologica din Romania. În acest sens ITBB a inceput un amplu proces de reînnoire pentru a raspunde provocarilor cu care se confrunta bisericile evanghelice în societatea contemporana.
Noua echipa manageriala a ITBB îsi propune ca obiective principale cresterea semnificativa a performantei educationale, pastrarea ethos-ului ITBB dezvoltat de-a lungul a peste 90 de ani de existenta, formarea de slujitori duhovnicesti competenti si pasionati pentru extinderea Împaratiei lui Hristos, precum si dezvoltarea relatiilor cu bisericile baptiste din tara si din strainatate.
De aceea va invitam sa ne fiti parteneri în continuare în echiparea celor chemati la lucrarea Evangheliei. Va invit sa-i identificati pe cei care au înteles chemarea la slujire si sa-I îndrumati spre Institut, unde vor deprinde abilitatile de slujire dupa modelul christic.