O fosta primarie se va transforma in casa de rugaciune

DSCN6992Consiliul local al orasului Vanju Mare, judetul Mehedinti si-a dat acordul pentru  cumpararea si transformarea unei foste primarii in locas de rugaciune in localitatea Bucura. La initiativa pastorilor Bisericii Crestine Baptiste “Harul’ din Lugoj si cu acceptul conducerii Comunitatii  Bisericilor Crestine Baptiste Timisoara, s-a cumparat imobilul si terenul aferent avand o suprafata de aproximativ 800 mp. Proprietar al cladirii este Comunitatea Baptista Timisoara.

Urmatorul pas este reabilitarea acestei cladiri.Pentru realizarea acestui obiectiv avem nevoie urgenta  de bani si de materiale de constructii.  Dorim sa incepem reabilitarea constructiei inca din luna aprilie.

Cei interesati in sustinerea construirii locasului de inchinare pot trimite banii in contul Comunitatii Bisericilor Crestine Baptiste Timisoara RO94RNCB0249049298700001 deschis la BCR Timisoara, cu specificare; “Proiectul Bucura”. Pentru detalii puteti scrie pe adresa: harul_tutac@yahoo.com sau puteti suna la 0722708172.

[nggallery id=53]