O intalnire de tineret reusita

1001451_10151449289151931_708977289_nSambata, 15 iunie, Biserica Crestina Baptista “Harul” din Lugoj a gazduit conferinta de tineret cu tema: “Pacate care bantuie retelele de socializare”. Peste 300 tineri, din 23 de biserici, au participat la intalnirea care a avut ca scop o evaluare biblica a oportunitatilor si pericolelor ce apar in urma utilizarii retelelor de socializare. Pastorul Remus Runcan a subliniat riscul dependentei de lumea virtuala si modalitati practice prin care tinerii pot folosi retelele de socializare pentru a promova valorile crestine.

Au cantat spre slava Domnului: Daniel Pincu, Grace Singers, Vasile Micula Band, Cristocentric, grupul tinerilor din Pestis si grupul tinerilor de la Biserica “Menorah” din Caransebes. La intalnire au fost prezenti pastorii: Ionel Tutac, Gigel Olariu, Catalin Constantin, Andy Schoger, Vasile Peia, Nicu Chindea, Claudiu Ignuta si Dan Medrea.

Intalnirea a durat timp de aproximativ 5 ore, iar biserica locala a pregatit o masa gustoasa pentru toti participantii. La eveniment a fost prezent si senatorul Ioan Iovescu care in data de 23 iunie urmeaza sa-l marturiseasca pe Hristos ca Mantuitor personal in Biserica “Harul” din Lugoj.

[nggallery id=70]