O slujire mai buna

Cu drag va invitam  sa participati la o conferinta organizata de conducerea Comunitatii Baptiste Timisoara sub genericul O SLUJIRE MAI BUNA, si care va avea loc in Biserica Crestina Baptista Emanuel Timisoara in data de 19 mai 2012, intre orele 10-13. Intentia conducerii Comunitatii este organizarea acestei conferinte in toate zonele de pe raza Comunitatii. De aceasta data, la Biserica  Emanuel Timisoara avem in vedere partea centrala a judetului Timis.

Sunt invitati  pastori  ai Bisericilor din zona, alaturi si de alti frati care slujesc în aceste Biserici.

In paralel, în acelasi timp, va exista invatatura si incurajare pentru surorile care sprijina lucrarea Imparatiei lui Dumnezeu si carora le pasa de mantuirea semenilor.

Vor conferentia pastorii: Ionel Tutac, Samuel Tutac si Alex Neagoe.
Sunt invitati reprezentantii  Bisericilor: ALBINA, BAZOSU VECHI, BECICHERECUL MIC, BENCECU DE JOS, BUCOVAT, BUZIAS, BERINI, CARANI, CHARLOTTENBURG, CHECEA, CHEVERESU MARE, CHISODA,DUMBRAVITA, FIBIS, GHIRODA, GHIZELA, GIARMATA, GIERA, GIROC, GOTTLOB, SARAVALE, SINNICOLAU MARE, JIMBOLIA,IANOVA, LOVRIN, MOSNITA NOUA, MOSNITA VECHE, PECIU NOU, REMETEA MARE,TIMISOARA ,UTVIN,VARIAS, PERIAM, ORTISOARA, HODONI.