O slujire mai buna pentru estul judetului Timis

Biserica Crestina Baptista “Harul” din Lugoj a gazduit sambata, 5 ianuarie, intalnirea pastorilor si liderilor bisericilor baptiste din partea de est a judetului Timis. Au fost prezenti peste 100 de participanti la conferinta cu tema: “O slujire mai buna”.

Principalii vorbitori au fost:Ionel Tutac, Gearl Spicer, Charles Germany si David Nicola.

Pastorul Ionel Tutac, presedintele Comunitatii Baptiste Timisoara, a prezentat o serie de statistici privind dezvoltarea miscarii baptiste din judetul Timis.S-a subliniat faptul ca in partea de est a judetului (zona Buzias, Topolovatu Mare, Lugoj, Faget) exista 57 biserici baptiste ce sunt slujite de 22 pastori si misionari ordinati de catre Comunitatea Timisoara. Doar  in 55 localitati din cele 143 aflate in aceasta zona exista biserici baptiste.

Pastorul Gearl Spicer din Atlanta a vorbit despre eficienta in lucrarea spirituala, iar omul de afaceri american Charles Germany a vorbit despre modul de administrare al resurselor in lucrarea lui Dumnezeu.Pastorul David Nicola a subliniat cateva principii practice privind slujirea.Misionarul Daniel Pincu a cantat cu acest prilej spre slava Domnului.

Conferinta s-a incheiat cu o agapa crestina.

[nggallery id=54]