Oportunități de evanghelizare la EURO 2012

Oportunități de evanghelizare în Ucraina în timpul Campionatului European de Fotbal

Începând de pe 8 iunie și până pe 1 iulie 2012, Ucraina va găzdui cel mai mare turneu european de fotbal numit Euro 2012. Numele oficial este “UEFA EURO 2012 ™ Polonia-Ucraina”. Acesta este cel de-al 14-lea campionat european de fotbal care se ține la fiecare patru ani sub auspiciile UEFA.

Acest eveniment sportiv de importanță internațională și cu un scop global deschide porțile Ucrainei pentru sute de mii de fani și turiști. Numărul aproximativ de oameni va depăși 1,2 milioane.
Conștientizând incredibilele oportunități pentru evanghelizare pe care Euro 2012 le crează, bisericile creștine și organizațiile din Ucraina s-au unit într-o alianță. Acest lucru s-a întâmplat pentru a influența țara prin metode eficiente de evanghelizare în timpul Euro 2012. Scopul nostru este să răspândim Cuvântul lui Dumnezeu prin orice metodă pe care o avem la dispoziție într-o limbă inteligibilă pentru oameni.
Proiectul evanghelistic va implica 1200 de biserici și 12 000 de voluntari și echipe de misiune din întreaga lume. Ei vor răspândi Cuvântul lui Dumnezeu și vor lăsa urme în istorie.

Au fost create zone speciale pentru fani numite zone ale fanilor pentru utilizarea sportului ca punte de comunicare cu oamenii din fiecare regiune a Ucrainei. Acestea sunt locurile unde tinerii creștini vor desfășura evenimente caritabile și sociale menite să arate oamenilor dragostea lui Hristos într-un mod tangibil. În aceste zone ale fanilor for fi transmisii în direct ale meciurilor din cadrul campionatului. Echipele locale vor prezenta jocuri sportive, concerte de muzică și piese de teatru.

Proiectul de evanghelizare din timpul EURO 2012 este un parteneriat al mai multor uniuni creștine din întreaga lume fără de care succesul proiectului ar putea sta sub semnul întrebării. Încurajăm voluntarii și echipele de misiune să vină în Ucraina în timpul EURO 2012 și să participe la proiectele misionare care se desfășoară în fiecare loc din Ucraina. Vă promitem că va si un timp extraordinar pentru misiune creștină și pentru recreere.

Pentru mai multe informații vă rugăm să vizitați

http://zakubok.info/en/participate/missionteams.html

Fie ca Dumnezeu să vă ajute să vă lărgiți orizontul!
Pavel Unguryan
Liderul proiectului evanghelistic din timpul EURO 2012

sursa: revistacrestinulazi.ro