Ordinare la Biled

gabi rusuZiua de 08 februarie a fost o zi de mare bucurie pentru Biserica Creştină Baptistă Betel, din localitatea Biled, la ordinarea noului pastor Gabriel Nicolae Rusu Hack. Bucuria mare s-a datorat si faptului că pentru prima dată în comuna bănăţeană s-a oficiat o slujbă de ordinare a unui pastor. La această aleasă sărbătoare a fost invitat pastorul Samuel Tuţac, preşedintele Comunităţii Baptiste Timişoara şi pastor al Bisericii Creştine Baptiste Betel Timişoara.

Serviciul divin a fost condus de fratele pastor Ghiţă Alexei. La acest eveniment au slujit cu cântarea Corul şi tinerii Bisericii Baptiste Eclesia din Timişoara. Cuvantul lui Dumnezeu a fost predicat de către pastorii Vladimir Pop, Daniel Cociuba, Laurenţiu Grigore Timiş şi Samuel Tuţac. Comisia de ordinare a fost formată din păstor  Samuel Tuţac, preşedinte de comisie, pastor Ghiţă Alexei şi pastor Laurenţiu Grigore Timiş. Evenimentul s-a incheiat cu o masă de dragoste. Ne dorim ca Domnul să binecuvanteze noul pastor şi Biserica Baptistă din Biled.

Fratele Gabriel Nicolae Rusu Hack s-a născut la data de 08.02.1980, în municipiul Baia Mare. În anul 1995 a ales să-L urmeze pe Domnul fiind botezat în acelaşi an de către fratele pastor Iosif Morcan la Biserica Sfanta Treime din Baia Mare. Din 1999 pană  în 2003 a urmat studiile teologice ale Facultăţii de teologie ale Universităţii Emanuel din Oradea, fiind licentiat in anul  2003. În anul 2003 sa căsătorit cu Manuela şi au trei copii: David, Ana-Luisa şi Isai Rafael.

gabi rusu